Plastové obálky sú spoľahlivé a dostatočne ochránia každý tovar


Posielanie balíkov a zásielok na pošte je našou bežnou činnosťou, kedy sa snažíme adresátovi doručiť tovar, ktorý potrebuje alebo ktorý chceme, aby dostal. Môže tak dostať dôležité písomnosti a dokumenty, drobné predmety ako je bižutéria či menšie darčeky alebo aj textil menších rozmerov.

Plastova_obalka

Precestovať pol zemegule pre zásielky v súčasnosti nie je žiadna rarita, poštové služby fungujú takmer v každom kúte sveta, takže aj človek, žijúci na druhom konci sveta môže byť s nami v kontakte. Prostredníctvom pošty si môžeme vymieňať tovar a posielať https://www.2packsk.sk/obalky-sk/plastove-obalky-sk si darčeky k sviatkom či jubileám, musia byť však kvalitne zabalené, aby častokrát aj niekoľkotýždňovú cestu vydržali bez ujmy a poškodenia.

Kvalitným obalom na zásielky sú plastové obálky. Už samotný názov hovorí, že sú vyrobené k odolného plastu, ktorý neprepúšťa vlhkosť, chráni obsah pred nečistotami a prachom, takisto odoláva slnečným lúčom a mrazom, no a v neposlednom rade je tovar v nich zabalený chránený aj pred mechanickým poškodením, ktoré môže nastať počas manipulácie so zásielkami pri ich preprave. Vyrábajú sa vo viacerých veľkostiach, preto nie je problém vložiť do nich predmety rôznych veľkostí. Veľkou výhodou obálok je nepriehľadnosť, pretože ich vnútorná strana je čiernej farby, takže nikto nepovolaný sa k obsahu obálky nedostane, balenie je takisto veľmi jednoduché.

obálka, písanie na obálku

Podľa druhu posielaného tovaru si môžete vybrať hrúbku plastu obálky, ktorá je 50, 60, 70 a 90 mikrometrov, na trhu sú obálky s uchom alebo bez ucha, farebné alebo čisto biele a v baleniach po 10, 50 a 100 kusov. Do obálok je možné vložiť tlačoviny, knihy, drobný tovar alebo textil menších rozmerov a podobne, jednoducho ich do obálok vložíte, jednoducho zalepíte a potom už len pošlete na udanú adresu. Takto zabalené zásielky sú odolné a vy nemusíte mať obavy, že sa k adresátovi dostane poškodený či znehodnotený tovar, plastové obálky sú zárukou stopercentnej ochrany každého ich obsahu.